Pagina Kop Page Title

Voor wie is het programma?

De online module ‘Gokken onder controle' is voor mensen die het gevoel hebben de controle kwijt te zijn over hun gokgedrag. Je speelt te veel en verliest te veel geld aan gokken. Je eigen leven, maar misschien ook het leven van anderen wordt hierdoor negatief beïnvloed. Mensen die problematisch gokken of verslaafd zijn aan gokken en willen stoppen kunnen zich bij ons aanmelden voor hulp.

Als we het over gokken hebben, dan gaat het bijvoorbeeld om:

  • gokken in casino's of online gokken (zoals roulette, black jack)
  • gokken op fruitmachines
  • gokken bij paarden- of hondenraces of voetbaltoto
  • bingo
  • krasloten

Mensen die hulp willen bij problemen met pokeren helpen we via een andere module. 

pokerondercontrole.nl

Twee vormen van online behandeling

Als je anoniem wilt blijven en lichte hulp wilt waarbij je een module doorloopt en via berichten contact hebt met een online behandelaar dan meld je je aan voor de anonieme eHealth. Wil je een intensievere vorm van online hulp met beeldbelgesprekken en is anonimiteit geen voorwaarde voor je, ga dan naar je huisarts en vraag een verwijsbrief en meld je aan voor Online hulp met beeldbellen. Bij beide vormen van hulp is er geen wachtlijst en kun je snel starten.

Diana, 46 jaar: "Het ging niet vanzelf. Ik ben nog een paar keer teruggevallen. Mijn behandelaar bleef me steunen. Ze liet me terugkijken hoe ik die momenten kon gebruiken om het anders te gaan doen. Dat heeft me erg geholpen."

Voor meer informatie over gokverslaving kun je terecht op brijder.nl.

Informatie over gokverslaving

Wil je weten of de online behandeling in jouw situatie geschikt is? Vraag dan deskundig advies via het gratis e-consult.

Vraag dan deskundig advies

Online behandeling