Online aanmelden

Om je aan te melden maak je een account via onderstaande link. Je hoeft alleen een (nick)name/aanspreeknaam en geldig e-mailadres in te vullen. Je krijgt vervolgens een e-mail van NewHealth (dat platform gebruiken wij) om je account te bevestigen. Daarna kun je inloggen en de vragenlijst invullen. 

Anoniem aanmelden

Sinds 2014 krijgen wij subsidie om de online behandeling aan te bieden aan mensen die anoniem willen blijven. Deelname gaat dan buiten huisarts en zorgverzekering om en kost geen geld. Daardoor is de drempel lager en dat zorgt ervoor dat mensen zich eerder aanmelden voor hulp.

Als anonimiteit geen voorwaarde voor je is om hulp te zoeken, ga dan naar je huisarts en vraag een verwijsbrief. Wil je graag online hulp met beeldbelgesprekken? Dan kun je je daarvoor ook hier aanmelden. Je hebt dan wel een verwijsbrief nodig. Deze vorm van hulp wordt vergoed door alle zorgverzekeraars, maar kan wel ten koste gaan van je eigen risico.

Aanmeldformulier

Wil je wel graag anonieme hulp? Maak dan een account aan. Daarna kom je direct op je persoonlijke startpagina van NewHealth. Je ziet daar "Aanmelden Gokken onder Controle".

Klik daarop en vul de hele vragenlijst in. Klik onderaan op "aanmelding versturen". Een psycholoog beoordeelt op basis van je gokgedrag en je klachten of je in aanmerking komt voor een online behandeling.

Binnen een week krijg je een reactie. Hiervan krijg je melding per e-mail. Je logt in om de reactie te kunnen lezen. Als je toegelaten wordt tot onze hulp zetten we de module Gokken onder Controle op je op startpagina.

Dringend advies: probeer een andere naam te bedenken dan Anoniem, anders is het voor onze beandelaren lastig alle anoniemen uit elkaar te houden.

Lukt er iets niet of heb je een vraag? Mail naar contact@brijder.nl

Online hulp met beeldbellen

Denk je dat bovenstaande vorm van hulp niet genoeg voor je is? Is anonimiteit geen voorwaarde voor jou? Maar wil je wel online hulp? Dan kun je je ook aanmelden voor een andere vorm van online hulp, waarbij gebruik gemaakt wordt van beeldbellen. We gebruiken de app van NiceDay voor chatten, beeldbellen en opdrachten. Je hebt voor deze vorm van hulp wel een verwijsbrief van je huisarts nodig. Als je je verwijsbrief hebt, dan kun je het aanmeldformulier invullen. Binnen een week wordt er dan contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor een online intake.
Als je hier eerst nog vragen over hebt, gebruik dan het e-consult